Șaormă cu oo-ă.

  Minune Sfântă! A cumpărat tata lipie că avea el poftă își facă acasă shaorma. A încercat să-și facă ce-i drept, dar s-a dat bătut că nu i-a ieșit sosul țațichichilichi și mama nu l-a lăsat la tigaie. Io, mai tânăr și inventiv, o folosesc pentru orice : ieri am uns-o cu pate, iar seara am terminat-o cu gem de caise și lapte rece. O clătită hibrid numa bună pentru bărbatul leneș din mine.
   În fine, după cum bine știți, eu fac omletă. Nu neapărat frumoasă sau sănătoasă, dar de multe ori gustoasă. Cum aveam lipie, niște habibi music la radio mi-am zis să fac o șaormă cu oo.
  Musai : 2 oo, bacon italian (poftim fiță), caș cu gaură, multă ceapă și o lipie ieftină, da’ neagră și eco.
  Dupa nas : Ulei de măsline sau floarea soarelui, piper, sare, pătrunjel, usturoi, lapte, roșii (ketchup).

2012-02-11 13.54.35
   Se ia tigaia, se pune ulei, se pune bacon-ul și apoi se așteaptă a rumeni pe ambele părți. Se ia lipia, se unge cu puțin ulei de măsline și usturoi pe ambele părți, se pune în tigaie la încalzit. Apoi, se taie ceapa dupa preferință (adică subțire) și se aruncă în ulei . Adaugă puțină apă și toate condimentele dorite. Atenție! ulei încins + apă = Emil Boc!!! 2012-02-11 14.03.29  Aștepți ca procesul de călit să fie gata și apoi arunci oulă batute cu puțin lapte și toate condimentele alese de tine. Acum e momentul să arunci caș în tigaie, după ce l-ai transformat în bucățele. Te joci de-a vrăjitorul cu paleta, întorci și apoi oprești focul. Lași puțintel elementele la dospit.2012-02-11 14.09.08
   După toate acestea, începi să faci pe turcu. Te agiți, transpiri și aranjezi bacon-ul în lipie, ca mai apoi să vină omleta. Eu nu am apucat să tai roșii, deci m-am otrăvit cu ketchup. Că e bun.
2012-02-11 14.10-tile
Poftă mare.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Șaormă cu oo-ă.&8221;

Stoarce o lacrimă de creier aici :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s