Intalnire (de) caca, veverito.

  Eram la  ziua lui Elena, ca na`, mai trecu` un an si trebuia sa faca ea ceva sa se bage in seama cu noi, astia prieteni buni. La multi ani, te pupam si te veneram, dar nu mult, numa cat sa te simti o zeita cu tocuri. Toata lumea a zis un cuvant, iar apoi am compus, tot la comun. Ce a iesit? Mirositi jos.

  Ridiche era la masa si se uita in gol.. medita adanc catre viitor si se gandea el cum sa faca mai bine un scaun. Din lemn, bineinteles, dar apoi si-a adus aminte ca trebuie sa faca sex cu Radu (?) si mirosea a mancare. Avea o priza, iar veverita (presupusa amanta) tot venea de ora si ceva minute, dar mancarea statea si se strica in frigiderul cel retro din Órigine. ”Ce?” se intreaba el de marul lui Adam transparent din cizma lui Costel, care la randul lui, o astepta pe veverita sa ajunga la timp, sa o pupe pe nas, iar apoi sa fuga spre casa, la sotie, copil si furculita. Eh, mai stam noi asa si simtim cum venea mirosul de ploaie de afara, proaspat si curat, dar cu totii stiam ce ne asteapta : veverita sa nu mai vina, frigiderul sa fie depasit de timp, iar marul lui Adam va intra in putrefactie cat ai zice Eva cu Mendez. Vaca grasa, grasa si autista.
Ne ridicam, plecam in graba si vedem o umbra rosie deasupra noastra. Cine sa fie? Un crevete? O maicuta posedata?  Nu. Era veverita, cu morala intr-o mana si cu noroi in cealalta, zburand haotic si certandu-se cu muzica din aer, relativ la maxim, care agita atmosfera din canale si atomul vietii, adica El, cel mai sublim blond.

Anunțuri

Stoarce o lacrimă de creier aici :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s