My droid apps!

   După cum bine ştiţi, eu deţin, momentan, un smartfon numit Orange Boston care rulează pe sistemul de operare Android, cu versiunea 2.1 (în prezent). Şi cum am o parte mai geeky în mine, care apropo, e foarte sexi, am început să caut, să testez şi să folosesc o grămadă de aplicaţii, ca într-un final să ajung la câteva bune, utile şi memory friendly. Recunosc că am testat şi jocuri, dar nu am rămas plăcut impresionat de ele pentru că nu prea obişnuiesc să mă joc de pe telefon, iar dacă se ajunge la un nivel de plictis aşa de mare avem epicul şi mult iubitul Angry Birds

   Aşadar, aplicaţiile pe care le folosesc cel mai mult şi cred că merită să le aveţi pe telefon:
1.Tweetdeck:
  Ce ai acasă, ai şi pe telefon. Foarte bună unealtă dacă eşti obsedat, ca mine, de Facebook şi Twitter sau dacă îţi place să ştii ce se întâmplă pe ambele canale de informaţie. Am încercat şi Seesmic, dar am fost dezamăgit de performanţă, iar clientul de la mama Twitter dădea epic fail la fiecare refresh.
2.Handcent Sms:
  O aplicaţie care te lasă să-ţi personalizezi destul de mult modul în care primeşti şi trimiţi mesaje sau modul în care acestea apar sau se ”fac auzite”. Pe lângă acestea, mai ai opţiunea de a personaliza modul de vibrare în caz de sms după bunul tău plac. Kinky, uh?
3.Evernote:
 
Pentru că ideile vin şi pleacă trebuie să avem cu noi tot timpul ceva pe care putem să le notăm, iar mai apoi să le exploatăm, respectiv dezvoltăm. Folosesc aplicaţia asta de ceva vreme şi e foarte versatilă în ceea ce priveşte stocatul, aranjatul şi creatul de notiţe. Recomand cu multă căldură să folosiţi aplicaţia asta mai tot timpul. Da, lumea se va uita ciudat când scoateţi telefonul şi îi puneţi să repete ce au zis, dar noi ştim ce importante sunt ideile, nu?
4.La cinema:
   Mă duc des la cinema, iar aplicaţia asta e perfectă pentru mine. Am programul filmului ales, informaţii despre el, trailer şi pot face rost de adresa cinematografului foarte uşor. Să mai zic că e produs românesc? 
5.Advanced Task Killer:
   Dacă eşti heavy user de aplicaţii sau doar uiţi să le închizi în urma unui apel/sms, vei observa că telefonul tău începe să o ardă pe Melc OS. Astfel, ca să ai din nou hamsterul flămând, apeşi pe o inconiţă mică de android şi toată memoria se curăţă de necuratul. Un fel de ctrl+alt+F4 la nervi, dar mai subtil şi delicat.
6.PicPlz:
   Până acum foloseam FxCamera, dar am citit nişte review-uri bunicele pentru aplicaţia asta şi se pare că am pariat bine. Are un design uşor, foarte user friendly şi poate face din tine un fotograf şmecher datorită efectelor. Mno, cum să o zic mai fain.. magie printr-un click, să ai numa camera bună la tembelefon.  

   Aplicaţiile de mai sus nu sunt un top de-al meu, ci sunt doar folosite de mine cu regularitate şi sunt mulţumit de ele. Da, nu intru în detalii, dar mai folosesc şi aplicaţii mai geeky ca: WordPress, Google Reader, Foursquare sau Gowalla.

tumblr_lk1apgKmvI1qa7zjuo1_500

Reclame

Stoarce o lacrimă de creier aici :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s