Tara noastra, gradinita lor.

    Hai frate, ma lasi ? – A fost primul lucru` pe care l-am urlat spre tata, amandoi stand in fata TV-lui si uitandu-ne la RTV, asteptand deznodamantul motiunii.Un cacat, franceza sa-mi fie scuzata.
     Poporul te voteaza, pe tine boule, sa votezi sau sa propui legi in parlamentul vietii si tu te abtii, stai pe fundul tau? Iar tara ce face ? Iti zic eu : moare incet si sigur, inecata in datorii, coruptie, noroi politic si sugrumata de un blestem.
     Nu pot dom`le sa inteleg cum nu ai atat amar de responsabilitate, simt civic si sange in cocosel sa votezi ce crezi tu ca este drept si ce simti ca e corect.Profesoara in greva foamei, moare iar tu te plimbi in SUV tau, mananci un covrig si bei cafea cu 10 lei.Porci indopati ce sunteti, asa-zisi intelectuali.
     In fine, azi a fost ca la gradi.Boc avea bucata de lego si a vrut sa vada daca opoziti o vrea inapoi sau nu, astfel s-a gandit el sa faca un test ca na`, doar tara noastra si noi, poporul, ne arde de joaca.Aia 100.000, care erau 30, ar fi trebuit sa faceti putin tam-tam dar cred ca cer prea mult de la un popor pasiv, naiv si parsiv.

Palme imi dau, palme multe.

asd

Anunțuri

Stoarce o lacrimă de creier aici :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s