Către voi, politicienilor.

Unu’ la mână.
   Sunt doar un puţoi care încă nu a gustat din viaţă dar nu sunt orb.Văd cu ce maşini veniţi la parlament, văd cum va comportaţi şi ce legi votaţi.Sunteţi nişte paraziţi pentru Romania iar noi, din păcate, v-am ales.Dar noi avem o scuză, ea fiind faptul ca noi nu avem de unde a alege ceva mai bun.Avem buruieni comuniste cu rădăcinile bine adâncite in sistem care au grija să otrăveasca orice e nou, proaspat sau corect iar sămânţa de oameni cu o gândire mai nouă, mai ”europeană” sunt luaţi peste picior, ignoraţi iar acel talent sau acea idee se pierde.O idee care ar putea reprezenta viitorul gri sau albastru’ al României.
   Sunteţi ca un covor de zăpadă grei, gri şi din fier care nu se încumetă a lăsa un ghiocel sau doi sa răsară.
    Daţi-mi o săpăligă că i-aş curăţa eu pe toţi şi toate iar pe lângă cred ca ne-am strânge câţiva dar nu mulţi, nu indeajuns sa schimbam ceva. 
Doi la mână.
   
Ca şi poliţia română. sunteţi mulţi, graşi, inerţi şi nişte mizerii.
Vă curg balele în plen şi va masturbaţi uitându-vă la pornache în timpul şedinţei, ca na’, viitorul meu şi al ţării depinde de erecţia ta.Vine repede, poate am noroc să pun şi eu mâncare pe masă, vine mai încet, m-am dus dracu’, nu mănânc trei luni.Mai şi râzi ca şi proasta, scuzaţi-mi franceza, la morcov.
     Sunteţi 300 la număr dar vă prezentaţi 1/3+1.Hopa, şi eu am pretenţia sa meargă ţara, nu ?Bine că vecinu’ de la fabrică lucreaza pe nimic de dimineaţă până seara iar voi, gunoaielor, staţi cu burta la soare şi va intră cont miiiiiiiiiile de euro.Mâncav-ar tata, că am auzit ca tot nu vă ajunge.
Show.
   
Avem show aici, aici şi aici.Parcă ma uit la 0TV dar acum sala e mai mare, mai mulţi proşti şi subiecte mai importante, aşa, ca o ţară în colaps şi viitorul ei.Nu?
 Noi.
    
Eu gândesc, pueril, aşa ”eu l-am pus acolo, eu îl dau jos”.
Nu cred că dacă toată România îngheaţă, toţi ne oprim din plătit salariile la porci şi ne unim să-i izgonim afară, nu reuşim să facem ceva.
     Acum ne izbim de problemă.Solidaritatea, lenea şi lipsa de habar.Dom’le, noi, românii, am vrea să avem totul pe tavă, să nu mişcăm un deget.
Grevă?Facem!Hopa, rahat, suntem numa trei sferturi şi ţop-hop a câştigat guvernul iaraşi.Asta e Vasile, ce să-i faci, noi oricum nu facem grevă serios, numa aşa, să-i speriem puţin iar apoi să lucrăm tot pe acelaşi căcat de salar şi mai rău, lucrăm moca.De ce moca?Păi facui grevă pe degeaba, Vasile !
     Degeaba vreu eu să mut o piatră din drum ca să pot trece dacă sunt singur iar restul stau în spate şi ma ajută cu a lor cuvinte..nu pot să o mişc.
Avem nevoie de o injecţie cu 1000mg de solidaritate şi ceva paracetamol pentru lene.
Marionete.
    
Da, ştiu că vă ţâţâie fundul că aţi vândut tot din ţară la austrieci şi că v-aţi împrumutat de la FMI fără să gandiţi dar vă rog eu mult, mizeriilor, mai uitaţi-vă şi îm jurul vostru’ şi nu vă despărţiţi de părerile noi şi poate îndrăzneţe.
În final.
   
Gata, mi-am dat drumul şi am spus ce am avut pe suflet.Ţin să vă zic ca eu am vrut şi vreau din tot sufletul să raman in România, să am un viitor aici dar din ce văd ..nu am nici cea mai şansă să rămân aici iar de un viitor strălucit nu mai zic nimic, oricât aş lucra pentru tot cu nimic m-aş.
     Sunt trist şi mi-e scârbă.
Emi Gal a zis aşa : Statul Roman ma oropseste, in timp ce Regina ma iubeste aici.
Di end.P5010749-1

Anunțuri

Un gând despre &8222;Către voi, politicienilor.&8221;

Stoarce o lacrimă de creier aici :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s